Menu
Immobarceló Particulars
Immobarceló Propietaris
T’ajudem a buscar el teu immoble?
Fes click aquí i et truquem
T'ajudem a trobar el teu immoble?

Deixa'ns les teves dades i el nostre personal shopper t'ajudará a trobar el teu immoble.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Immobarceló

Avís legal

T’ajudem a buscar el teu immoble?
Fes click aquí i et truquem
T'ajudem a trobar el teu immoble?

Deixa'ns les teves dades i el nostre personal shopper t'ajudará a trobar el teu immoble.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
41.4022402.201090

1. CONDICIONS GENERALS:

Aquesta nota legal conté les condicions que regulen l’ús i accés a la pàgina web https://www.immobarcelo.es (des d’ara lloc o web) i les responsabilitats derivades de la seva utilització, en compliment amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (en endavant, LSSI). S’entendrà que l’accés o la simple utilització de la pàgina web per part de l’usuari implica l’adhesió de la mateixa a totes les condicions que IMMOBARCELÓ tingui publicades en aquest moment al web. S’informa als usuaris que IMMOBARCELÓ respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les seves dades personals, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat i el robatori de les dades personals facilitades.

2. TITULAR:

El titular d’aquest lloc web és: Immobarcelo Legal SL d’ara endavant IMMOBARCELÓ, amb domicili social a Carrer de Pujades, 183, local 2, 08005 de Barcelona (Barcelona), amb CIF B66027772, telèfon de contacte +34 935354533 i adreça de correu electrònic: info@immobarcelo.es.

3. OBJECTE:

L’objectiu d’aquest lloc és informar de l’activitat i serveis que desenvolupa i ofereix IMMOBARCELÓ.

4. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

La totalitat d’aquest lloc web: descripció i característiques, text, imatges, marques, logotips, botons, arxius de software, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts es troba protegit per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i Industrial. En cap cas l’accés per part de tercers a aquest lloc implica algun tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels drets atorgats per la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial. Queden prohibits la reproducció (excepte la descàrrega temporal des del lloc web al disc dur de l’ordinador de l’usuari o als servidors proxy), la còpia, l’ús, la distribució, la reutilització, l’explotació, la realització de segones còpies, l’enviament per correu, la transmissió, la modificació, la cessió o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en aquesta web que no hagi estat expressament autoritzat pel titular. L’usuari s’obliga a usar els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular el “copyright” i altres dades identificatives dels drets de IMMOBARCELÓ o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que puguin incloure en els continguts. https://www.immobarcelo.es és un domini registrat per IMMOBARCELÓ. El domini no pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia, en connexió amb altres serveis que no siguin de l’empresa de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de IMMOBARCELÓ.

5. ACCÉS:

Els usuaris podran accedir a el lloc de forma lliure i gratuïta. No obstant això, IMMOBARCELÓ es reserva el dret de limitar l’accés a determinades àrees del lloc web a aquells usuaris que no posseeixin les credencials adequades. Aquestes credencials (usuari i contrasenya) són facilitades per IMMOBARCELÓ als seus clients, o a aquells usuaris que així ho sol·licitin de forma expressa, per tal d’accedir a informació específica per a aquest grup d’usuaris. L’ús de la contrasenya és personal i intransferible, no estant permesa la cessió, ni tan sols temporal, a tercers. En aquest sentit, l’usuari es compromet a fer un ús diligent i ha mantenir en secret la mateixa.

6. RESPONSABILITAT I OBLIGACIONS:

6.1. Responsabilitat pel que fa a el contingut

El contingut d’aquest lloc web és de caràcter general, amb una finalitat i efectes exclusivament informatius dels nostres serveis i de la nostra activitat empresarial. IMMOBARCELÓ s’eximeix de qualsevol responsabilitat respecte a qualsevol decisió adoptada per l’usuari del lloc web. IMMOBARCELÓ rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per l’empresa o no publicada de forma autoritzada per ell sota el seu nom, a l’igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts. Igualment, en relació amb els continguts, IMMOBARCELÓ es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés a ells, de manera temporal o definitiva.

6.2. Responsabilitat respecte als enllaços a altres pàgines webs (links)

Els enllaços introduïts en aquest lloc web són de caràcter merament informatiu i, per tant, IMMOBARCELÓ no controla ni verifica cap informació, contingut, productes o serveis facilitats a través d’aquests llocs web. En conseqüència, IMMOBARCELÓ declina qualsevol tipus de reponsabilitat per qualsevol aspecte, en especial el contingut, relatiu a les pàgines d’enllaç. Aquests enllaços a altres pàgines, així com als productes o serveis per elles oferts no implica suport, patrocini o recomanació per part de IMMOBARCELÓ.

6.3. Responsabilitat en el supòsit en què aquesta pàgina sigui el destí de l’enllaç introduït en una altra pàgina

pel que fa als enllaços establerts per altres pàgines amb destinació a el lloc de IMMOBARCELÓ s’ha d’atenir a les següents estipulacions:

Haurà de sol·licitar autorització prèviament a la realització de l’enllaç i haurà de constar de forma expressa el seu atorgament.

L’enllaç ha de ser absolut i complet, és a dir, ha de portar a l’usuari a la pròpia direcció de IMMOBARCELÓ i ha d’abastar completament tota l’extensió de la pantalla de la pàgina inicial.

En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de IMMOBARCELÓ, la pàgina que realitzi l’enllaç podrà reproduir de qualsevol manera el lloc web de IMMOBARCELÓ, incloure’l com a part del seu web o dins d’un dels seus «frames” o crear un “browser »sobre qualsevol de les pàgines de la web. No es donarà cap tipus d’indicació errònia o incorrecta sobre la pàgina de IMMOBARCELÓ.

Si es vol fer constar algun signe distintiu de IMMOBARCELÓ, com marques, logotips i denominació, haurà de comptar amb l’autorització per escrit. El Titular de la pàgina que ofereix l’enllaç haurà d’actuar de bona fe i no pretendrà afectar negativament la reputació o bon nom de IMMOBARCELÓ. Es prohibeix, excepte autorització expressa de IMMOBARCELÓ, donar d’alta els elements de text de la marca o del logotip, el nom de domini o la denominació social de IMMOBARCELÓ, com a paraula clau ( «metatags” o “metanames») per a la recerca de llocs webs realitzada a través de cercadors. IMMOBARCELÓ no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web que ofereix l’enllaç.

6.4. Responsabilitat aspectes tècnics:

IMMOBARCELÓ farà tot el possible per donar un servei estable i durador, però en cap cas garanteix la continuïtat del funcionament ni l’operativitat i disponibilitat del lloc web per causes alienes a la seva responsabilitat. IMMOBARCELÓ no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes, inclosos danys a sistemes informàtics i introducció de virus existents a la xarxa, derivats de la navegació per Internet necessària per a l’ús d’aquest lloc web. Per aquest motiu, en cap cas s’ha d’indemnitzar per possibles problemes deguts a el mal funcionament de sistema.

6.5. Obligacions dels usuaris:

L’usuari respondrà dels danys i perjudicis que IMMOBARCELÓ pugui patir com a conseqüència de l’incompliment, per part seva, de qualsevol de les obligacions determinades en aquesta nota legal. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant a IMMOBARCELÓ el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses i, a rescindir el contracte d’assegurança sol·licitat, sense perjudici de les altres accions que siguin procedents en Dret. L’usuari no podrà usar aquest servei per transmetre qualsevol classe de material il·legal, amenaçador, difamatori o qualsevol altre tipus de material considerat ofensiu. De la mateixa manera, no podrà fer ús incorrecte dels continguts de IMMOBARCELÓ, utilitzar-los amb fins diferents als previstos, reproduint-los, modificant-los o transformant-los. Qualsevol informació obtinguda en el lloc de IMMOBARCELÓ i mostrat en una pàgina externa, haurà de mostrar indicant degudament la font, és a dir, el nom de el lloc i l’enllaç o pàgina d’on s’ha obtingut la informació. Pel que fa a la navegació, l’usuari es compromet a observar diligent i fidelment les recomanacions que en el seu moment estableixi IMMOBARCELÓ relativa a l’ús de el lloc. A aquests efectes IMMOBARCELÓ es dirigirà als usuaris mitjançant qualsevol mitjà de comunicació a través de la pàgina web.

7. DURADA I MODIFICACIÓ:

IMMOBARCELÓ tindrà dret a modificar unilateralment els termes i condicions aquí estipulades, de manera total o parcial. Qualsevol canvi apareixerà, i es posarà en coneixement dels usuaris, de la mateixa forma en què es troben en aquesta nota legal. La vigència temporal d’aquesta nota legal coincideix, per tant, amb el temps de la seva exposició, fins al moment en què siguin modificades de forma total o parcial per IMMOBARCELÓ. IMMOBARCELÓ podrà donar per acabada, suspendre o interrompre unilateralment l’operativitat d’aquest lloc web, sense possibilitat de sol·licitar cap indemnització per part de l’usuari. Després d’aquesta extinció, l’usuari haurà de destruir qualsevol informació sobre IMMOBARCELÓ que posseeixi en qualsevol format i que hagi obtingut a través del lloc o a través de les comunicacions realitzades de forma individual a l’usuari per la mateixa. IMMOBARCELÓ no tindrà cap obligació de mantenir contingut algun ni de tornar a enviar cap missatge sense llegir o no enviat ni a l’usuari ni a un tercer.

8. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ:

Aquestes condicions d’ús es regeixen per la legislació espanyola. Les condicions que apareixen en aquesta web estan en tot cas sotmeses a les lleis i tribunals espanyols. En cas de controvèrsies entre l’usuari i IMMOBARCELÓ, les parts expressament pacten i acorden, respecte de la prestació de servei, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, la seva submissió als Tribunals i Jutjats de Barcelona (Espanya).

T’ajudem a buscar el teu immoble?
Fes click aquí i et truquem
T'ajudem a trobar el teu immoble?

Deixa'ns les teves dades i el nostre personal shopper t'ajudará a trobar el teu immoble.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar

Destacats
en venda

Búsqueda ràpida: Dúplex en Venda Pisos i átics Immobles a Barcelona

Destacats
en lloguer

Búsqueda rápida: Locals i Oficines Pisos y átics Immobles a Barcelona
T’ajudem a buscar el teu immoble?
Fes click aquí i et truquem
T'ajudem a trobar el teu immoble?

Deixa'ns les teves dades i el nostre personal shopper t'ajudará a trobar el teu immoble.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Sol·licitar trucada
Les cookies són importants per a vosté, influeixen en la seva experiència de navegació, ens ajuden a protegir la seva privacitat i permeten realitzat les peticions que ens soliciti a través de la web. Utilitzem cookies propies i de tercers per a analitzar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències en base a un perfil elaborat amb els seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si consenteix la seva instal·lació prem "Acceptar cookies", o també pot configurar les seves preferències prement "Configurar cookies". Més informació en la nostra " Política de cookies"
Configura cookies Acceptar cookies
Panell de configuració de cookies

Aquest es el configurador avançat de cookies propies i de tercers. Aquí pot modificar paràmetres que afectaran directament la seva experiència de navegació en aquesta web.

Cookies de Personalització

Aquestes cookies estan relacionades amb característiques generals com, per exemple, el navegador que utilitza, i podrà disposar d'una experiència i continguts personalitzats.

No vull cookies de Personalització (Amb la seva selecció no podem oferir-li una navegació i continguts personalitzats)
Cookies Analítiques

Permeten mesurar, de forma anònima, el nombre de visites o la activitat. Gracies a ellas podem millorar constantment la seva experiència de navegació. Podrà disposar d'una millora continua en la experiència de navegació.

No vull cookies Analítiques (Amb la seva selecció no podem oferir-li una millora contínua en l'experiència de navegació)
Guardar configuració
¿No has trobat l'immoble que busques?

No et preocupis, indica'ns el teu correu electrònic i/o telèfon i et contactarem per a oferir la millor selecció d'immobles per a tu.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Sol·licitar trucada

Indica'ns el teu telèfon i un agent nostre et contactarà directament.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Rebre atenció personalitzada

Indica'ns el teu correu electrónic i/o telèfon i un agent nostre et contactarà per a oferir atenció personalitzada.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Rebre atenció personalitzada

Indica'ns el teu correu electrónic i/o telèfon i un agent nostre et contactarà per a oferir atenció personalitzada.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Sol·licitar més informació sobre aquest immoble

Indica'ns el teu correu electrònic i/o telèfon i et contactarem per a donar més informació sobre aquest immoble

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Agendar visita a aquest immoble

Indica'ns el teu correu electrònic i/o telèfon i et contactarem per a confirmar la teva visita en aquest immoble.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
T'ajudem a trobar el teu immoble?

Deixa'ns les teves dades i el nostre personal shopper t'ajudará a trobar el teu immoble.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.
Dono el meu consentiment a Immobarcelo Legal, S.L per a l'enviament de novetats comercials i / o noves promocions dels seus productes i serveis.
Enviar
Agenda la teva visita en aquest immoble
amb un dels nostres agents.

Si vols agendar una visita en un dia i hora concrets, digues quin dia i hora et va millor per a fer la teva reserva.

Selecciona la hora
9:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00
Agendar visita
Acceptar